Welkom

Welkom beste surfer op de website van Apple Club Knokke-Heist. Wij verwelkomen je graag.
Lees verder op deze pagina’s hoe wij Apple producten ontdekken en beter leren te gebruiken.

Aandacht :
De gegevens op deze site zijn voorbehouden voor de actieve leden van de Apple Club
Knokke-Heist.

Hoe lid worden ?

Wil je wel lid wordt maar wil je eerst de werking en de sfeer van de Apple Club leren kennen, dan kan U gerust en vrijblijvend eens deelnemen en kennismaken op één van onze vergaderingen. Interesse? graag vooraf een seintje naar secretariaat@khappleclub.org 

Het werkjaar loopt van januari tot december (met uitzondering van juli en augustus). Aansluiten kan op elk moment en geeft recht op het bijwonen van de resterende bijeenkomsten van het lopend werkjaar. 

Het jaarlijks lidgeld bedraagt slechts 25€ te storten op rekening nummer BE27 7380 3959 0873 van Apple Club Knokke-Heist. Gelieve je naam en voornaam te vermelden op de overschrijving. Graag ook een email te sturen met de bevestiging van je betaling op het email adres secretariaat@khappleclub.org zodat we ook je correct email adres hebben. Deze is noodzakelijk om  je de uitnodiging te kunnen sturen voor het deelnemen van de sessies. Na validatie van je inschrijving en betaling, ontvang je een mail ter bevestiging en kan je de eerstvolgende sessie bijwonen. Let erop dat je mailadres correct is, zoniet krijgen weke aanvraag niet doorgestuurd! 

Eens je hebt betaald, ontvang je een login en paswoord voor de members only toegang. Bij de “members only” sectie kan je de presentaties van al onze sessies nakijken en downloaden.

We bewaren je gegevens volgens de GDPR regelgeving (General Data Protection Regulation) en gebruiken we je gegevens enkel voor de goede werking van je lidmaatschap bij de Club. We geven je gegevens aan geen derde partijen door ! Indien je niet langer lid wil blijven, dan verwijderen we je gegevens. Zo houden we je gegevens veilig !

Welkom ! 

Geregistreerde gebruikers kunnen inloggen via Members Log-in, in het Menu.

 

Belangrijke tips bij het inloggen!

Vaak gebeurt het dat een website onze gegevens weigert, en toch zijn we overtuigd alles juist ingegeven te hebben. Na enkele pogingen lukt het ons dan wel.
Ziehier dan enkele tips aan de hand van eigen ervaringen, veel tests en veel lectuur:

* Doe een refresh (F5 toets op Windows – Cmd/R op Mac).

* Tik je wachtwoord rustig in, letter voor letter, zo mis je geen enkele toets en sla je er geen over – de computer volgt niet altijd even snel ..

* Let op bij copy/paste of kopiëren/plakken van het wachtwoord, vaak wordt er een ongewenst karakter of spatie mee opgenomen met het gekende gevolg : foutieve login.

* Wis de geschiedenis en cookies uit jouw browser dan ben je zeker met een schone lei te starten

Veel succes !
Problemen ? laat het weten via dit kanaal of via info@khappleclub.org

Het  Club Team

Print Friendly, PDF & Email