Members Log-In

 PRIVACY BELEID 
Apple Club Knokke-Heist 
 
Onze website “ www.khappleclub.org ” en de daaraan gekoppelde diensten worden u ter beschikking gesteld door de Apple Club  Knokke-Heist, gevestigd te Knokke-Heist als feitelijke vereniging. Met betrekking tot de bescherming van uw privacy geldt het volgende beleid: de Apple Club Knokke-Heist garandeert voor zover mogelijk de bescherming van de privacy van alle bezoekers van de site. Dat betekent dat wij ook van al onze Apple Club bestuursleden maximale inzet vragen bij het bewaken van persoonsgebonden gegevens. Hieronder leest u welke persoonsgegevens wij verwerken, wat wij met deze persoonsgegevens doen, binnen welk wettelijk kader dat gebeurt en wat u kunt doen als u nog vragen hebt.
 
Verwerking van persoonsgegevens
In het kader van onze dienstverlening, legt de Apple Club Knokke-Heist de persoonsgegevens van haar leden vast: de naam, het e-mailadres,  het telefoonnummer en het adres ( optioneel ). De Apple Club gebruikt deze gegevens om een vlotte uitvoering van haar diensten te garanderen zoals de toegang tot de website www.khappleclub.org, om haar leden uit te nodigen op avondsessies of om op de hoogte te blijven van de laatste technologiëen van de Apple producten of diensten. Hierbij tracht de Apple Club rekening te houden met uw voorkeuren. Indien u als lid bepaalde diensten niet wenst, dan kan u dit per e-mail melden aan secretariaat@khappleclub.org met als onderwerp ” Privacy beleid “.  Wij zullen uw gegevens hiervoor aanpassen. 
 
Uw gegevens verwijderen?
Wij bewaren uw gegevens op een beveiligde server. Wil u inzage in uw gegevens of wil u dat wij bepaalde gegevens uit ons bestand verwijderen?  Ook dan kunt u een e-mail naar secretariaat@khappleclub.org sturen. Wij hebben uiteraard een minimum aan gegevens nodig ( uw e-mailadres bijvoorbeeld ) om u toegang te verlenen tot de presentaties op onze website of om u uit te nodigen voor onze sessies.
 
Privacybeleid andere websites
Op www.khappleclub.org zijn links opgenomen naar andere websites. Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van deze websites. Voor meer informatie daarover verwijzen wij u naar de betreffende websites.
 
Hebt u nog vragen over ons privacybeleid?
Stuur dan een e-mail naar secretariaat@khappleclub.org. Ook als u vragen hebt over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen kunt u dit e-mailadres gebruiken. Ons bestuur is u graag van dienst.
 
Wijzigingen
Wij behouden ten allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen. Op deze pagina vindt u echter altijd de meest recente versie. Bekijk daarom regelmatig ons privacybeleid op deze website.
 
 
 

 

Print Friendly, PDF & Email